24 Φεβρουαρίου 2020

Έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος και συναγωνιστής Γιάννης Γκογκίδης

Ο σύντροφος Γιάννης Γκογκίδης ήταν ένας δραστήριος αγωνιστής και συμμετείχε σε όλους τους αγώνες που έλαβαν χώρα για την ανατροπή των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στη δεινή οικονομική κατάσταση.

Ως μέλος στο οικονομικό επιμελητήριο, έδωσε συνδικαλιστικές μάχες μέσα από τις τάξεις της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων. Ήταν πάντα πρόθυμος να προσφέρει και να συμμετέχει σε συλλογικούς αγώνες.

Πιστός στις αξίες και τις αρχές του, ένθερμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας, αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αριστεράς και βυθίζει σε βαθιά θλίψη την οικογένεια, τους συντρόφους και τους συναγωνιστές του.

Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.