18 Φεβρουαρίου 2020

Αίτημα για παράταση νέας καταληκτικής ημερομηνίας λόγω αδυναμίας συστήματος υποβολής, εντύπων Ε4,Ε11 και ΑΠΔ

ΠΡΟΣ:
Την Υπουργό Εργασίας,
Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κα Αχτσιόγλου Έφη

Κοιν:
– Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,
Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κα Φωτίου Θεανώ
-Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας,
Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ. Νεφελούδη Ανδρέα

Θέμα: Αίτημα για παράταση νέας καταληκτικής ημερομηνίας λόγω αδυναμίας συστήματος υποβολής, εντύπων Ε4,Ε11 και ΑΠΔ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κα Υπουργέ,
όπως γνωρίζετε σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των ΑΠΔ. Όμως όπως ενδεχομένως θα έχετε πληροφορηθεί από εχθές το βράδυ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αποστολή των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ).
Επίσης από σήμερα το πρωί η πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ για την υποβολή των εντύπων Ε4 (Πίνακας Προσωπικού) και Ε11(Πίνακας γνωστοποίησης αδειών προσωπικού) παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική η ολοκλήρωση των ανωτέρω ενεργειών.

κα Υπουργέ,
μετά και των σημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι οι επαγγελματίες, κρίνουμε αναγκαία τη μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή των παραπάνω εντύπων Ε11, Ε4 καθώς και για την υποβολή των ΑΠΔ μέχρι τις 20/3/2019.
Ευελπιστούμε για την θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας

Με εκτίμηση
Μενέλαος Μαλτέζος
Εκπρόσωπος
Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων
(ΣΥΝΑΡΟΕΕ)

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.