5 Ιουνίου 2020

Π.Τ. ΟΕΕ Θράκης: Επίκαιρες Ημερίδες για την ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών – Φοροτεχνικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟIΚΟΝΟΜIΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μ.Μ. Βασιλείου 3 69100

Τ: 2531023035,

Φ: 2531082992,

oee1pt@oe-e.gr


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σας καλεί να παρακολουθήσετε τις επίκαιρες Ημερίδες που διοργανώνει, στα πλαίσια των επιμορφωτικών του δράσεων, για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών – Φοροτεχνικών.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΩΝ:

  • Νέα Ασφαλιστική Νομοθεσία – Ν.4387/2016
  • Ειδικά Φορολογικά Θέματα
  • Φορολογία Αγροτών
  • Υπεραξία Μεταβίβασης Κεφαλαίου

Εισηγητής:

ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής – Πρόεδρος της ελεγκτικής Εταιρίας ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ και του ΓΕΟ.Φ.ΙΝ (Γεωργικό-Οικονομικό Φορολογικό Ινστιτούτο)


ΞΑΝΘΗ – Σάββατο, 19/11/16
10:00 – 14:00 Ξενοδοχείο Ελισσώ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Κυριακή, 20/11/16.
10:00 – 14:00 Επιμελητήριο Έβρου (Λεωφόρος Δημοκρατίας 307)


Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Π.Τ Θράκης
Μενέλαος Μαλτέζος

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.