4 Ιουνίου 2020

Έφυγε αδόκητα, ανεπιστρεπτί και αμετάκλητα

Η είδηση της απώλειας του συναδέλφου οικονομολόγου, φίλου και συντρόφου Θεόδωρου Συργανίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή – σε ηλικία 59 ετών – το απόγευμα της Κυριακής, μας προκάλεσε θλίψη.

Συνάδελφος, υποψήφιος με τον συνδυασμό της ΣΥΝΑΡΟΕ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Θεόδωρος Συργανίδης είτε από την θέση του Γενικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής που κατείχε, είτε σαν φίλος ήταν πάντοτε ένας πολύτιμος σύντροφος.

Ο Θεόδωρος Συργανίδης λογάριαζε τη ζωή σαν δική του ευθύνη για καλύτερες μέρες για όλους μας. Παρά τις αντιξοότητες, πίστευε ότι με τους αγώνες θα τα καταφέρουμε.

Θα μας λείψει το αγωνιστικό του παρόν, και ο ενθαρρυντικός του λόγος. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε και φίλε Θόδωρε.

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.