29 Μαΐου 2020

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ» στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση της Παρασκευής 7/11 στο Σύνταγμα

Συνάδελφοι,

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ» στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13:30 στο Σύνταγμα που διοργανώνεται από την Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών – Φοροτεχνικών και πολλών συλλόγων του κλάδου Λογιστών-Φοροτεχνικών.

Καλούμε όλους τους Οικονομολόγους και τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς , να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στη διαμαρτυρία.

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους φορολογούμενους που πλήττονται από τη σημερινή κατάσταση να διαδηλώσουν ενάντια σε ένα ισοπεδωτικό και άδικο φορολογικό σύστημα που καταδικάζει μονίμως τα συνήθη υποζύγια, και αφήνει στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες καθώς και τις μεγάλες υποθέσεις της φοροδιαφυγής.

Μόνο με ενότητα στον αγώνα και κοινή δράση θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και ανατρέψουμε την πολιτική της Συγκυβέρνησης του Μνημονίου που καταδικάζει τον κλάδο των Λογιστών – Φοροτεχνικών, την Μικρομεσαία Επιχείρηση, την ελληνική κοινωνία και οικονομία σε μαρασμό και εξόντωση.

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συναδέλφους, για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας μας, για την υπεράσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, για μια εναλλακτική οικονομική πολιτική, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας με βάση τις ανάγκες των πολλών.

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.