5 Ιουνίου 2020

Συνάντηση ΣΥΝΑΡΟΕ με την υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου

Με την υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου, αντιπροσωπεία της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Ιδιαίτερα οι συνάδελφοί μας αναφέρθηκαν στις φορολογικές δηλώσεις έτους 2018, στον ηλεκτρονικό τρόπο τήρησης των βιβλίων και των στοιχείων και κατατέθηκαν προτάσεις βελτίωσης λειτουργιών.

Θετικά αντιμετωπίστηκε, από τους εκπροσώπους της Συνεργασίας των Αριστερών Οικονομολόγων, η ανακοίνωσή της κας Υφυπουργού κατά την διάρκεια της συνάντησης αναφορικά με τον επανακαθορισμό των ορίων της υποχρεωτικής υπογραφής από λογιστή – φοροτεχνικό των φορολογικών δηλώσεων (άρθρο 38 του ν. 2873/2000).

Αθήνα 02-04-2019
Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων
Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.