5 Ιουνίου 2020

Ημερίδα: «Η λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού για την ρύθμιση οφειλών στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα:

«Η λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού για την ρύθμιση οφειλών στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία.»

Εισηγητής:

Φώτης Κουρμούσης

(Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους)

Θα χαιρετήσουν:

Κατερίνα Παπανάτσιου

(Υφυπουργός Οικονομικών)

Τάσος Πετρόπουλος

(Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης)

Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, του ΚΕΑΟ και της Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Νίκος Σβέρκος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, στις 18.00 στην Αίθουσα Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18, 1ος όροφος).


ΗΜΕΡΙΔΑ_afisa_ΟΚ

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.