4 Ιουνίου 2020

Δήλωση του Παναγιώτη Νταή εκπροσώπου της παράταξης για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Ο.Ε.Ε. και την ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΙ.Ο.

ΣΥΝΑΡΟΕ LOGO

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΙ.Ο. κ. Πελοπίδας Καλλίρης, έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΟΕΕ, μίας παραγράφου, σύμφωνα με την οποία »Η ψήφος αυτή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά». Η παραπάνω δήλωση αναρτήθηκε στον ιστότοπο Taxheaven.

Ωραία λοιπόν κύριοι της ΔΗ.ΚΙ.Ο., οι 5.334 ψηφοφόροι σας σε σύνολο 105.000 μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου έδωσαν »ψήφο εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά.»!!!!!!!

Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη δήλωση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΙ.Ο. δεν ικανοποίησε τον »αρχηγό». Και έτσι ανέλαβε δράση η »μονταζιέρα της Συγγρού» , ούτως ώστε να μεγαλώσει η δήλωση και να συμπεριλάβει στο κάδρο και τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Συμπληρώθηκε μετά λοιπόν η δήλωση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΙ.Ο και αναφέρει χαρακτηριστικά:

»Ταυτόχρονα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε μονοψήφιο ποσοστό, μένοντας στην πέμπτη θέση, δείχνοντας ότι η πρότασή του δεν πείθει. »

Άραγε μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος της ΔΗΚΙΟ ;

Πρόεδρε της ΔΗ.ΚΙ.Ο θέλουμε κατ’ αρχάς να σας θυμίσουμε ότι χθες είχαμε εκλογές στο Ο.Ε.Ε. και όχι βουλευτικές εκλογές, στις οποίες συμμετείχε η παράταξη Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς όπως και εσείς , ότι ο πολιτικός χρόνος αυτής της Κυβέρνησης στερεύει, επειδή έχετε χάσει τον ύπνο σας και βλέπετε ΣΥΡΙΖΑ παντού όσο η χώρα θα οδεύει προς τις διπλές ή τριπλές εκλογές του Μαΐου 2014, σας δηλώνουμε να ηρεμήσετε.

Να γνωρίζετε ότι ο παραγοντισμός, οι προσωπικές πολιτικές, η αντικατάσταση του πολιτικού επιχειρήματος από μηχανισμούς κάθε είδους, είναι απόλυτα εχθρικές με τις αντιλήψεις μας και τις πολεμάμε όπου τις αντιμετωπίζουμε.

Το άγχος σκοτώνει την ζωή.

Ευχόμεθα ολόψυχα καλές γιορτές.

Περί ΣΥΝΑΡΟΕΕ 101 Άρθρα
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων έχει στόχο να συναντηθεί, να συνομιλήσει, να συνεργαστεί, να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους επιστήμονες οικονομολόγους, μα και με αυτούς που ασκούν το λογιστικό – οικονομολογικό επάγγελμα. Δίνουμε τη μάχη ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διαδραματίσει το ρόλο που του έχει δώσει η Πολιτεία. Εμείς που προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους παλεύουμε ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει πραγματικά ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να παρέμβει σε επαγγελματικά θέματα προς όφελος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου και να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Στις εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΑΡΟΕΕ διεκδικώντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο από αυτό που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Στις εκλογές για τα Περιφερειακά Τμήματα τα μέλη μας συγκροτούν ευρύτερα τοπικά ψηφοδέλτια με βάση τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες και ανάγκες.